Magunkról

Küldetésünk:

A Garda Consulting Kft. azzal a céllal alakult, hogy egyfajta hiánypótló funkciót töltsön be a hazai tanácsadó piacon. Mint a Szinapszis cégcsoport tagja, a klasszikus HR megoldásokon túl, egyedülálló szolgáltatásokkal támogatjuk ügyfeleinket a több mint egy évtizedes ágazat specifikus kutatási tapasztalataink alapján.

Jövõképünk:

A piac meghatározó tanácsadó cégeként egyéni kutatási eredményekre épülõ megoldásokkal segítjük hozzá megbízóinkat céljaik eléréséhez.

Értékeink:

Tisztelet, alázat, tolerancia:
  • megbízóink,
  • az egészségügy szereplõi (orvosok, gyógyszerészek, egészségügyi dolgozók, betegek),
  • és belsõ ügyfeleink iránt.
Megbízhatóság, becsületesség:

a pillanatnyi üzleti érdek elé helyezzük a megbízhatóságot és a hitelességet.

Úttörõség:

és a hazai viszonyok között egyedülálló megoldásrendszerek az egészségügyi szolgáltatások területén.

Lojalitás és maximalizmus:

szinergia, hatékonyság a külsõ belsõ ügyfélkapcsolatokban.

Stabilitás:

céges és munkatársi szinten egyaránt.

Minõségpolitikánk

Az intézmény minõségpolitikája meghatározza a minõséggel kapcsolatos követelmények teljesítése és a minõségirányítási rendszer eredményességének folyamatos fejlesztése iránti elkötelezettséget.

A minõségpolitikát az intézmény vezetõsége határozza meg, és felel annak érvényesüléséért.

A Garda Consulting Kft. minõségpolitikája:

Az intézmény célja olyan, kommunikációs készségekkel rendelkezõ, a viselkedéskultúra alapjainak ismereteivel rendelkezõ, az üzleti viselkedés általános szabályait betartó, kitûnõ tárgyalási stratégiákat alkalmazó, kiegyensúlyozott embereket - az állami felnõttképzési elõírásoknak mindenben megfelelve - képezni, akik magas színvonalon, hatékonyan képesek tevékenységüket ellátni, elõsegítve ezzel cégük hatékony mûködését és gazdasági felemelkedését.

A képzéseknek alkalmasnak kell lenniük arra, hogy a képzésben részt vevõk a tanfolyam elvégzése után az új ismeretek, képességek és készségek segítségével hatékonyabban végezhessék munkájukat, illetve képesek legyenek a sikeres értékesítésre és cégük megfelelõ képviseletére. A képzések során ki kell alakulniuk a hatékony, önálló fejlõdésre való képességnek is.

Oktatóink állandó szakmai továbbképzéseken vesznek részt a szakmai követelmények, valamint a szakmai munka eredményességének folyamatos fejlesztése céljából. Nemzeti Minõség Díjas szervezetekkel tartjuk a kapcsolatot minõségirányítási rendszerünk naprakészen tartása és a legjobb gyakorlat átvétel céljából.

Minõségirányítási rendszerünk alkalmazása bizonyítja intézményünk elkötelezettségét a minõség és a szolgáltatás iránt. Ennek figyelembevételével határoztuk meg minõségi céljainkat, melyeket a minõségirányítási rendszerrel együtt folyamatosan átvizsgálunk és korrigálunk.